Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Kahvaltıda buluştu

İskenderun Ticaret Mselek Lisesi Mezunları, yıllar sonra öğretmen ve öğrencileri kahvaltıda buluştu, İskenderun’da yıllardır süre gelen birlikteliği devam ettirmek için yoğun çaba sarf eden İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya, okulun öğretmen ve öğrencileri, Karağaç yolu üzerinde faaliyet gösteren ve yine İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunu olan Cafa B&M işletmecisi Beyhan Turan’ın yöresel kahvaltı çeşitleri ile buluştular.

Yıllar geçse bile okullarındaki hatıraları ilk günkü gibi hatırlayan Ticaret Meslek Lisesi Mezunları,kahvaltı bahane, birliktelik şahane diyerek, bu mutlu anın keyfini çıkardılar. İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya ise, “Dernek olarak amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımızla daha nice uzun yıllar birlikte olmayı hedefliyoruz. Bu gün burada hocalarımız ile birlikte olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

tic.mes.lisesi mez.kaehvaltıda buluştuu (1) tic.mes.lisesi mez.kaehvaltıda buluştuu (2) tic.mes.lisesi mez.kaehvaltıda buluştuu (3) tic.mes.lisesi mez.kaehvaltıda buluştuu (5)