FİTNESS’IN HATAY MARKASI PROFİTNESS ARENA GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Hatay’da spor alanına yepyeni ve iddialı bir giriş yapan PROFİTNESS Arena, adına yakışır görkemli bir açılışla Hataylıların hizmetine girdi.
Hatay’a Fitness alanında profesyonel bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen Profitness Arena, başta dans olmak üzere çok sayıda sosyal aktivitenin de yapılabileceği sağlıklı bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Saray Caddesi Gazipaşa İşhanı 3. Katında hizmete giren Profitness Arena, Türkiye’de özellikle fitness alanında zirveyi zorlayacak ekipmanlar ve işin ehli spor eğitmenleriyle spor alanındaki iddiasında rakiplerinin bir tık önünde olacağa benziyor.
BAŞKAN SAVAŞ: BÖYLE GÜZİDE İŞLETMELER İLİMİZE BÜYÜK DEĞER KATIYOR
Başta Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla hizmete mini bir dans gösterisinin ardından açılan Profitness Arena, katılımcıların büyük beğenisini topladı. Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, sporun insan sağlığı üzerindeki büyük öneminin altını çizerken, “Bugün burada güzide bir salonumuzu hemşehrilerimizin hizmetine sunan işletmeci kardeşlerime iş hayatlarında başarılar diliyorum. Atalarımızın da dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Ben inanıyorum ki bu spor salonu ilimizi başarılarıyla gururlandıracak sporcularımızın yetişmesine vesile olur. Bu düşüncelerle Profitness Arena’nın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
PROFİTNESS ARENA SAĞLADIĞI İMKANLARLA SPORA YEPYENİ BİR SOLUK GETİRECEK
980 metrekarelik geniş bir alanda faaliyet gösterecek Profitness Arena, profesyonel ekipmanları, 24 saat sıcak su imkanlı hijyenik duşları, antrenman ve çalışmalar sonrasında sıcak- soğuk içeceklerin keyifle içilebileceği açık dinlenme alanı, 11 güvenlik kamerasıyla 24 saat takibat yapılabilen sistemi, haftaiçi hergün en az 4 seans spinning hizmeti, kişiye özel antrenman ve beslenme programları, profesyonel eğitmenler eşliğinde latin danslar- zumba ve vitamin bar destekli kantiniyle bugüne dek açılan spor salonlarından çok daha üst düzeyde bir spor deneyimi sunuyor.
Profitness Arena işletmecileri Ahmet Retip, Aziz Bozoğlan ve Zeki Arslan, tesisle ilgili olarak yaptıkları bilgilendirme açıklamasında, Hatay’da bugüne dek yapılmayan kalitede ve üst düzey standartlarda bir spor salonu yapmak üzere yaptıkları çalışmalar sonucunda Profitness Arena’nın oluştuğunu kaydettiler.
Profitness Arena, spora gönül vermiş ve fitness dalında iddialı olan tüm Hataylıları, cezbedici aurasının yanında alışılmışın dışındaki çalışma ortamıyla ağırlamayı bekliyor.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG