İskenderun’da kanalizasyondan çıkanlar vatandaşları hayrete düşürdü

İskenderun’da altyapı sorunları ile mücadelenin aralıksız sürdüğünü belirten Genel Müdürlük, birçok mahallede gelen şikâyetler üzerine yapılan incelemelerde kanalizasyon ve yağmursuyu tıkanıklıklarının vatandaşları hayrete düşürdüğünü açıkladı.

İskenderun’un en işlek caddesi olarak bilinen Şehit Pamir’deki kanalizasyon hattında oluşan soruna müdahale için giden ekipler, hattı tıkayan büyük bir tahta parçasını tespit ederek yoğun uğraşla sıkıştığı yerden çıkardı. Böyle bir vurdumduymazlığın nasıl yapıldığına anlam veremeyen HATSU yetkilileri, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının bu şekilde tıkanması ile büyük sorunlar oluştuğunu belirterek, vatandaşların bu konularda daha dikkatli davranış sergilemesinin önemine dikkat çekti.

İskenderun altyapısının deşarjını önemli derecede etkileyen diğer bir sorunun ise İlçe Belediyesinin yapmış olduğu asfaltla kapanan ızgaraların olduğunu vurgulayan HATSU, Yunus Emre Caddesi üzerinde yapılan ızgara yenileme çalışmaları sırasında yağmurun etkili olduğu bir sokaktaki ızgaranın tamamen asfalt ile kapandığını tespit ederek açma çalışmalarının yapıldığını bildirdi.

KANAL HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (1) KANAL HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (2) KANAL HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (3) KANAL HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (5)