DÖRTYOL’DAKİ İÇMESUYU HATLARINDA İYİLEŞTİRMELER SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay’ın bütün ilçelerinde başlatılan içmesuyu iyileştirme seferberliğinin sürdüğünü duyurdu.

Genel Müdürlük, Dörtyol ilçesinde ki içmesuyu hatlarında yapılan yenileme ve iyileştirme çalışmalarının neticesinde bölgeyi kapsamlı bir şekilde elden geçirildiğini ayrıca tespit edilen içmesuyu hatlarının sorunlarına yönelik projeleri bir bir hayata geçirerek vatandaşların rahatlamasının sağlandığını açıkladı.

Yeni şebeke projelerini hızlandıran HATSU, Dörtyol ilçesine bağlı Konaklı Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma yaparak 3 bin 700 metre içmesuyu isale hattının döşendiğini, 1100 metre yeni şebeke bağlantılarının yapıldığını ve sıkıntılı olan eski şebekenin tamamen yenilendiğini açıkladı.

Arıza ve patlaklara zemin şartları fark etmeksizin yamaçlarda onarım yapan ekipler, Güllevik mevkiinde dağdan gelen taşların ve yağmur sonrası oluşan sıkıntıların oluşturduğu kaçakları kelepçe takarak giderdi.

Yine Dörtyol ilçesine bağlı Karakese Mahallesi Çökek Yaylası’nda ana boru patlağına müdahale edildiğini belirten İdare, sorunlu boru hattının önemli kısımlarının yenilenerek hatta tekrar bağlandığını bildirdi.

DÖRTYOL’DAKİ İÇMESUYU HATLARINDA İYİLEŞTİRMELER SÜRÜYOR (1) DÖRTYOL’DAKİ İÇMESUYU HATLARINDA İYİLEŞTİRMELER SÜRÜYOR (3) DÖRTYOL’DAKİ İÇMESUYU HATLARINDA İYİLEŞTİRMELER SÜRÜYOR (4)

Önceki İçerikİskenderun’da kanalizasyondan çıkanlar vatandaşları hayrete düşürdü
Sonraki İçerikBAŞKAN SEYFİ DİNGİL GENÇ HAFIZLARIMIZI ÖDÜLLENDİRDİ