Samandağlılar’dan kaynaşma kahvaltısı

İskenderun’da yaşayan Samandağlı vatandaşlar kaynaşma kahvaltısında bir araya geldiler. İskenderun Samandağlılar Derneği tarafından Belen Kampüs yolu üzerinde yeni hizmete açılan İskenderun manzaralı Eroğlu Restaurantta buluşan Samandağlı vatandaşlar aileleri ile birlikte toplu halde kahvaltıya katıldılar. İskenderun’da yaşayan Samandağlı vatandaşları bir çatı altında toplamak istediklerini belirten, Dernek Başkanı Cahit Altın ise; “Samandağlılar Derneği olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz kaynaşma kahvaltısındayız.

Burada amaç halkımızı bir araya getirmek, gelenek ve göreneklerimizi, örf ve adetlerimizi yaşatmak birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizin birbirlerini daha yakından tanımaları için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Bu gün bize yeni konsepti ile hizmet sunan Eroğlu Restaurant sahibi Suat Eroğlu bey’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. İskenderun Belen arasında Kampüs yolu üzerinde İskenderun’a hakim bir noktada muhteşem manzarası ile halka yeni bir hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten, işletmeci Suat Eroğlu ise, “İskenderun’a yakışan bir restaurantı hizmete açtık. Manzarası ile doğası ile, temiz havası, kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. insanlarımız buraya aileleri ile birlikte gönül rahatlığı ile gelip kahvaltılarını yapabilirler. Bu gün de Samandağlı hemşehrilerimizi ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz” diye konuştu. Samandağlılar Dereği Onursal Başkanı Şekip Abacı da kaynaşma kahvaltısına katılan hemşehrileri ile birlikte olmaktan dolayı onur duyduğunu belirterek, birlik ve beraberlik adına bu tür etkinlikler insanlarımızı birbirlerine daha çok kaynaştırmaktadır” şeklinde konuştu. Samandağlı vatandaşlar ise hep birlikte İskenderun manzarası ve temiz havada kahvaltı yapmanın ve bir arada olmanın heyecanını yaşadılar.

samandaglılardan birliktelik yemeği (4) samandaglılardan birliktelik yemeği (7) samandaglılardan birliktelik yemeği (8) samandaglılardan birliktelik yemeği (9) samandaglılardan birliktelik yemeği (10)

Önceki İçerik2016 Ehliyet sınavı tarihleri belli oldu
Sonraki İçerikZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYGU TACİRLERİNE OPERASYON