Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetiminden Vali Topaca’ya Zİyaret

Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, 12 Kasım 2015 Perşembe günü saat 11.30’da Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin kabulden dolayı Vali Topaca’ya teşekkür ederek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Her yıl 22 Kasımı içine alan hafta boyunca kutlanan Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nı bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlamayı planladıklarını ifade eden Seyfettin; “Bizler Hatay Diş Hekimleri Odası olarak, işbirliği içerisinde çalıştığımız kurum ve kuruluşlarla birlikte bu yıl daha geniş bir kesime ulaşmayı planlıyoruz. Türkiye genelinde başlatılan ve pilot bölge olarak ilimizde de uygulanan Sağlığı Geliştiren Okul Projesi kapsamında, dört yıl boyunca çocuklarımızın ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim almaları sağlanırken, ağız bakımı ve flor uygulamasının takibi ve kontrolü de yapılmaktadır.

Hatay Valisi Sayın Topaca da ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Yapacağınız etkinliklerin, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın ağız ve diş sağlığı konusunda bir toplumsal farkındalık ve bilinç edinmelerine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Vali Topaca, konuyla ilgili olarak çalışmalarından dolayı oda başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, Valilik olarak her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Screenshot_1