Hatsu Esentepe Mahallesi’nde Su Patlağına Müdahale Etti

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), oluşan patlaklara ve sorunlara saat farkı gözetmeksizin vatandaş memnuniyetini ön plana alarak müdahalelerin sürdüğünü duyurdu.

İskenderun ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde saat 24:00 sularında oluşan su patlağına müdahale eden içmesuyu ekipleri, 2 saat gibi kısa bir sürede çalışmayı sonuçlandırdı. 336. sokak’ta meydana gelen patlağı yeni boru döşeyerek giderildiğini belirten İdare, ekiplerin hızlı müdahalesi ile su kaybının da önlendiğini açıkladı.

‘‘ALO 185” hattına gelen bildirimlere hızlı bir şekilde müdahale edilerek sorunların çözüme kavuştuğunu bildiren Genel Müdürlük, Hatay’ın her yerinde çalışan ekiplerin gece gündüz demeden sorunlara müdahale ettiğini ve vatandaşların bu durumdan çok memnun kaldığını belirtti. Oluşan arızanın onarımında ise, 3 personel ve 1 kepçenin görev aldığı öğrenildi.

HATSU, GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SORUNLARA MÜDAHALE EDİYOR (1) HATSU, GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SORUNLARA MÜDAHALE EDİYOR (2) HATSU, GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SORUNLARA MÜDAHALE EDİYOR (3)

Önceki İçerikULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK EBEDİYETE İNTİKALİNİN 77. YILINDA ANILDI
Sonraki İçerikArsuzlular’ın verdiği mesaj netti: “Atam; seni hiç unutmadık ki hatırlayalım”