HATSU GENEL KURULU TOPLANIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) Genel Kurulu Kasım ayı olağan toplantısı 11 Kasım 2015 tarihinde saat 14.00’te Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında toplanacak olan genel kurulun gündemi şöyle;
G Ü N D E M:
1- Açılış, yoklama ve saygı duruşu.
2- Bir önceki toplantıda görüşülerek kabul edilen karar özetlerinin okunması.
3- 2016 Yılına ait Performans Programının Görüşülerek karara bağlanması.
4- 2016 Yılı Gelir–Gider Bütçesi ve Bütçe Kararnamesinin görüşülerek karara bağlanması.
5- Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü “İçme Sularının Ticari Amaçla Kiralanması ve Denetimine İlişkin Yönetmeliği”nin görüşülerek karara bağlanması.
6- Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü “Taşınır, Taşınmaz Kaynak ve Haklarının Değerlendirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliği”nin görüşülerek karara bağlanması.
7- Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi genel Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere toplam:128 adet çeşitli cinste araçların satın alınması için izin verilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
8- Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne tahsis edilen 1 adet Uzman Tabip kadrosunun, Tabip Kadrosu ile değiştirilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
9- 2016 yılı içerisinde içmesuyu tarife modeli olarak Kademesiz Tarife uygulanması ve uygulama aralığının aylık olarak belirlenmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
10-Genel Kurul’un Mayıs ayı toplantısında Hukuk ve İçişleri Komisyonuna havale edilen Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne 50 adet sürekli işçi kadrosunun ihdas edilmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülerek karara bağlanması.
11-Genel Kurul’un Mayıs ayı toplantısında Plan Bütçe ve Tarifeler Komisyonlarına havale edilen içmesuyu fiyatlarının yeniden gözden geçirilmesi hakkındaki önerge ile ilgili komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlanması.
12-Genel Kurul’un Mayıs ayı toplantısında Plan Bütçe ve Tarifeler Komisyonlarına havale edilen içmesuyu fiyatlarının her ilçe için ayrı ayrı olarak içmesuyu tarifesinin yeniden belirlenmesi hakkındaki önerge ile ilgili komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlanması.
13- Bir sonraki birleşim gün ve saatinin belirlenmesi.