PAYAS HALKI HİZMETE HATSU İLE KAVUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), 2015 yılında Payas ilçemize yapılan yatırımları açıkladı.
Genel Müdürlük, 2015 yılının ilk 8 aylık periyodunda Payas’a 2 Bin 600 metrelik kanalizasyon şebekesinin döşendiğini belirterek, Payas Atıksu Arıtma Tesisi’nin de çalıştırılmasına devam edildiğini bildirdi.
Payas’ta 2015 yılında yapılan 510 adet kanalizasyon şikâyetine de anında müdahale edildiğinin altını çizen Genel Müdürlük, Payas İsale Hattı ve Şebeke Ana Boru Yenilenmesi İnşaatı’nın da tamamlandığını, 2016 yılında Payaslıların beklediği “Payas Merkez İçmesuyu Şebekesi İnşaatı’nın” başlayacağını duyurdu.
HATSU, ilçelerden gelen borçların, İdare’nin belini büktüğünü belirterek, Payas ilçe belediyesinden de kendilerine tam 11 Milyon 800 Bin TL borç bırakıldığını ve bu borcu bırakan Belediye Başkanının da, HATSU’dan anında hizmet beklediğine dikkat çekerek, halkı belediye başkanı dahi olsa, kötü niyetli insanların provokasyonuna karşı uyardı.
Payas’ın kanayan yaralarına merhem olunacağının altını çizen HATSU, bu anlamda, hizmetleri destekleyen ve HATSU’ya çalışmalarında alan açan Payas halkına da teşekkür etti.

PAYAS HALKI HİZMETE HATSU İLE KAVUŞTU (3) PAYAS HALKI HİZMETE HATSU İLE KAVUŞTU (4) PAYAS HALKI HİZMETE HATSU İLE KAVUŞTU (6)