KIRIKHAN’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SON SÜRAT

Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinin muhtelif yerlerinde kanalizasyon bakım, onarım ve döşeme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Genel Müdürlük, kış aylarında su birikmesi yaşanan Çankaya, 408 Evler ve Aydınlı mahalleleri üzerindeki yağmursuyu hatlarının temizlendiğini duyurdu. Yapılan çalışma sayesinde tıkanıklığın meydana gelmeyeceğini altını çizen HATSU İdaresi, cadde üzerindeki esnafın ve mahalle sakinlerinin rahat bir nefes aldığını belirtti.

Genel Müdürlük ayrıca, kanalizasyon şebekesi bulunmayan 408 Evler Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine sokağa yeni 200’lük borularla kanal hattı döşendiğini ve bölgedeki yerleşim yerlerinin yıllardır kanayan yarası olan soruna çare olduklarını aktardı.

Söz konusu işlerde 2 iş makinesi ve 7 personelin görev yaptığını bildiren İdare, Kırıkhan’da kanalizasyon ve yağmursuyu namına bir sorun kalmaması için gece gündüz çalışıldığını vurguladı.

KIRIKHAN’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SON SÜRAT (3) KIRIKHAN’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SON SÜRAT (4) KIRIKHAN’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SON SÜRAT (5)

Önceki İçerikBelenliler CHP’li Kara’yı bağrına bastı
Sonraki İçerikSemt Pazarı açılış için gün sayıyor