HATSU: “ABONELİK İŞLEMLERİNDE VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yeni abonelik bağlatma konusunda vatandaşların yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak için Hatay Sıhhi Su-Doğalgaz-Kalorifer Tesisatçıları Derneği ile bir toplantı yaptı.

HATSU Toplantı salonunda gerçekleşen görüşmeye dernek başkanı Mehmet Edip Rumeli ve dernek yönetim kurulu üyeleri katılırken, HATSU’yu da Özel Kalem Müdürü Sabahattin Aşçı ve Abone İşleri Daire Başkanı İbrahim Tüfekçioğlu temsil etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda vatandaşların yeni abonelik işlemlerinde yaşadığı sıkıntılar, su tesisatçılarının ilk abonelik esnasında vatandaştan talep ettiği yüksek meblağda ücretler ile su tesisatçıları ile HATSU arasındaki ilişkiler ele alındı.

Amaçlarının vatandaşın işini kolaylaştırmak olduğunu belirten HATSU Özel Kalem Müdürü Sabahattin Aşçı, bu konuda yetkilendirilen sıhhi su tesisatçılarının da Hataylıları mağdur etmeyecek şekilde çalışmalarını yürütmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Sıhhi su tesisatçıları ile vatandaş arasında HATSU üzerinden yürütülen tüm işlemlerin takipçisi olduklarını dile getiren Aşçı, hemşerilerimizin işlemlerinin sorunsuz olarak tamamlanması için herkesten elinden geleni yapmasını istedi.

Hatay Sıhhi Su-Doğalgaz-Kalorifer Tesisatçıları Derneği adına konuşan dernek başkanı Mehmet Edip Rumeli de, tüm üyeleri ile birlikte HATSU’nun görüş ve önerilerini değerlendireceklerini, kendi eksiklerini tespit ettikleri anda bunu gidererek vatandaşa kesintisiz hizmet sunabilmek için çalışacaklarını aktardı.

HATSU “ABONELİK İŞLEMLERİNDE VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK” (1) HATSU “ABONELİK İŞLEMLERİNDE VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK” (2) HATSU “ABONELİK İŞLEMLERİNDE VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK” (3)

Önceki İçerikAskeri araca bombalı saldırı
Sonraki İçerikSokakta Satranç Var Etkinliği