KARASİNEK İLE MÜCADELEDE DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde tüm mahallelerde karasinek ile mücadeleye kesintisiz devam ediyor.

Şahin Tepesi mevkiinde başlayan ilaçlama çalışmaları kent genelinde de sürdürülüyor. Yeni ilaçlama metotları ile yapılan hizmet vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılanıyor. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Salih Tokmak karasinek ile mücadele de yeni metot kullandıklarını ifade ederek şunları söyledi;”larva ve haşere ile mücadelenin yanı sıra karasinek konusunda da ekiplerimiz aralıksız ilaçlama yapıyorlar.

Tüm konteynır ve açık havada bulunan tespit ettiğimiz bölgelerde sağlık bakanlığı onaylı ilaçlama sistemi ile karasineği şehrimizde yok etmek istiyoruz. Yeni sezonda çalışmalarımızda ekipman ve personel istihdamı arttırılarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız bize 617 49 10 ve çağrı merkezimizin 444 1939 nolu telefonları ile rahatlıkla ulaşabilirler. Bu dayanışma ruhu ile karasineğin kökünü kazıyalım”dedi.

karasinek 1 karasinek 2 karasinek 3

Önceki İçerikİskenderun’da Elektrik kesintisi
Sonraki İçerik19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI