Arsuz’da Altyapıda sona doğru

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, altyapı sorunu olmayan bir ilçe yaratabilmek için Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen altyapı yatırımı kapsamında, yüklenici firmanın yer tesliminin ardından zaman kaybetmeden başlattığı arazi aplikasyon çalışmalarına bizzat katıldı.
Arpaderesi ve Kışla’nın ardından Nergizlik’te devam eden ve ilçenin altyapı ağını oluşturacak olan çalışmalar hakkında RAM-TEK iNŞAAT yetkililerinden bilgi alan Başkan Culha’ya Proje Koordinatörü Kamil Turan, Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
Arpaderesi, Büyükdere, Harlısu, Karaağaç, Karahüseyinli, Karapelit, Kışla, Kozaklı, Müftüler, Nardüzü, Nergizlik ve Pirinçlik’i de içerisine alan 552,55 kilometrelik birinci etap altyapı projesinin aplikasyon çalışmasının 300 gün içerisinde tamamlanacağını söyleyen Başkan Culha, yetkililerden çalışmalarını planlanan süreden daha önce tamamlamalarını istedi.
Göreve geldikleri günden itibaren şehrin önemli sorunlarını çözüme ulaştırma noktasında büyük bir çaba ve özveri harcadıklarını, ancak altyapıya daha çok önem verdiklerini söyleyen Başkan Nazım Culha, altyapı sorununu çözmek için de büyük bir aşama kaydettiklerini belirtti.
Daha yaşanabilir bir Arsuz için büyükşehir belediyesiyle işbirliği içerisinde çalışmaların devam edeceğinin altını çizen Başkan Culha, altyapının önemli ve kalıcı bir hizmet olmasının yanı sıra, çalışmaların tamamlanmasıyla yıllanmış bir sorunun da kökten çözüleceğinin altını çizdi.
Hatay’ın altyapısı olmayan tek ilçesi olduğunu ve yapılan çalışmanın bu açıdan büyük bir önem taşıdığını dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, şehrin gelişimine olumlu katkı sunan yetkililere de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
RAM-TEK iNŞAAT yetkilileri de, oldukça geniş bir alana sahip olan ilçede altyapı çalışmasının özellikle Kışla, Arpaderesi ve Nergizlik gibi yüksek kesimlerden başladıklarını belirterek, her 50 metrede bir altyapı koordinatlarını belirlediklerini, yolun eğim oranına göre bu rakamın 25 metreye düştüğünü dile getirdi. Başkan Culha’nın aplikasyon çalışmasını daha erken sürede tamamlama talebine de sıcak bakan yetkililer, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

IMG_1097 IMG_1148-- IMG_1151

Önceki İçerikZABITA HAFTASI KUTLANIYOR
Sonraki İçerikHUZURUMUZ İÇİN, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA EDİN…