Yaralanan Köpeğe İskenderun Belediyesi Sağlık Ekipleri sahip çıktı

İskenderun şehir merkezi pac meydanında sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan köpeğe İskenderun Belediyesi Sağlık Ekipleri sahip çıktı.

Bir vatandaşın İskenderun Belediyesi Kurumsal hattı olan 444 1939 numaralı telefona ihbarı sonrası dolmuş durakları yanında bir köpeğin kaza sonrası yolun kenarında yaralı olarak yattığını öğrenen İskenderun Belediyesi Sağlık ekipleri anında olay yerine intikal etti.

İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı veterinerler kaza yapan köpeği tedavi altına aldılar. Ambulans içinde serum bağlanan köpek anında tedavisine başlandı.
Ekipler, Köpeğin ilk muayenesinde ayaklarında parçalı kırık olduğunu teşhis etti. İskenderun Belediyesi ekipleri köpeği Hayvan barınağına götürdüler. Burada yapılan kontrollerinin ardından gerekli tedavisi yapılan yaralı köpek bir süre gözetim altında tutularak normal yaşamına kavuşturulacak.

IMG_7301 IMG_7319 IMG_7333 IMG_7341 IMG_7348

Önceki İçerikSAKAT NUMARASI YAPAN DUYGU TACİRLERİNE İZİN YOK
Sonraki İçerikİGEV İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’na Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.