PERGOLA PROJESİNE ESNAFDAN DESTEK

İskenderun Belediyesi şehrin çehresini ve vizyonunu değiştirecek projelerini esnaflarla paylaşarak çalışmalarına devam ediyor.

İskenderun’un hızla gelişiyor ve değişiyor olmasına dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil şehrin çağdaş ve marka şehir olması için esnaf ve belediyenin ortaklaşa hareket etmesinin yarar sağlayacağını söyledi. Belediye sanat merkezi karşısında bulunan palmiye çarşı esnaflarına sunulan pergola projesine ilk destek çarşı esnaflarından Cafe Keyif sahibi Velit Dağ’dan geldi.

Uzun yıllardır burada esnaflık yapan Velit Dağ Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in çağrısına kulak vererek tek tip pergola sistemine geçti. Estetik açıdan daha güzel olacağına inandığı için bu projeyi desteklediğini ifade eden Velit Dağ;”artık çadırlardan kurtuluyoruz. Her esnaf farklı sistemle bütünlüğü de bozuyordu. Sağolsun Belediyemiz sistemli bir şekilde bize pergola projesinin çarşıya hava katacağını bildirdi. Esnafın halinden anlayan Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

DSC_0063 DSC_0068 DSC_0069 DSC_0071