HATAY’I İLMEK İLMEK DOKUYARAK MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Erzin’de birtakım temaslarda bulunarak hemşehrileri tarafından güler yüzle karşılanan Başkan Savaş’ın ilk durağı Yeşiltepe Mahallesi oldu. Yeşiltepe’de Yörük hemşehrilerinin gönül hanesine konuk olan Başkan Savaş’a emektar Yörük annelerinin elleriyle hazırladığı gözleme ve bazlama ikram edildi.
Gerçekleşen toplantıda mahalle özelinde ve ilçe genelinde yaşanan kilit sorunların çözümü için istişareler yapılırken, bugüne dek ortaya konulan icraatlar ve ileriye dönük olarak yapılacak çalışmalar konusunda beyin fırtınası yapıldı.
HATAY’I İLMEK İLMEK DOKUYARAK MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ
Başkan Savaş, Hatay’ın her noktasını ilmek ilmek dokuyarak hemşehrilerine görmek istedikleri yaşanılası bir Hatay sunmak istediklerini kaydederken, bu anlamda geçmişte yapılan etüt çalışmalarının geleceğe dönük projelerle desteklenerek hizmet icra etmeye koyulduklarını ifade etti.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG
BAŞKAN SAVAŞ, ERZİN’İ BİRLEŞTİRECEK KÖPRÜDE İNCELEMELER YAPTI
Yeşiltepe ziyareti sonrasında Uğur Mumcu Caddesi olarak bilinen mevkide yapımı süren köprüde çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Savaş, köprünün ivedi ve sağlam bir şekilde hemşehrilerinin hizmetine sunulması için çalışmaların durmaksızın devam etmesi yönünde talimat verdi.
Yapılacak köprü ile yıllardır süregelen büyük bir sıkıntıya çözüm getirmenin ve hemşehrilerini mutlu etmenin belediyeciliğin temel unsurlarından biri olduğunu belirten Başkan Savaş, il genelinde çözüm odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.
BAŞLAMIŞLI VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Erzin’deki temaslarını Başlamış Mahallesi ile sürdüren Başkan Savaş, yapımı sona eren yol çalışmalarını inceleyerek bilgiler aldı. Başlamış Mahalle Muhtarı İbrahim Kurt, Başkan Savaş’ı mahalle sakinlerinin teşekkürlerini ileterek karşıladı. Mahallenin çözüme kavuşturulması gereken acil ihtiyaçları hakkında Muhtar Kurt’tan bilgiler alan Başkan Savaş, geri kalan tüm hizmetlerin de zaman içerisinde tamamlanacağından kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini söyledi.

HBB-BASIN-YAYIN-2JPG
GENÇLERİMİZE SPOR ALANLARI KAZANDIRILMASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Erzin’de gençlerin spor alanı olarak kullanmak istediği yeşil bir alanda da incelemeler yapan Başkan Savaş, spor yapmaya elverişsiz derecede bakımsız olan bu alanın Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları dahilinde revize edilerek gençlere tahsis edilmesi konusunda araştırma yapacaklarını vurguladı.

Gerçekleşen incelemeler sonrasında Erzinli vatandaşlar Başkan Savaş’a bugüne kadar yaptığı hizmetler ve önümüzdeki süreçte katacağı değerler için teşekkür etti.

HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-5JPG