Teröre karşı barış sesleri yükselmeli

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, terör saldırısında yaralanan elektrik mühendisi İrfan Sofuoğlu’nu hastanede ziyaret etti

Sofuoğlu’na geçmiş olsun ziyareti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun’da yüksek gerilim hattındaki arıza tespitini yapan elektrik mühendislerine yönelik teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıyı kınadı. Gerçekleştirilen terör saldırının ardından, ağır yaralanarak, Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören İrfan Sofuoğlu’nu elektrik mühendisleri olan meslektaşlarıyla birlikte hastanede ziyaret eden Başkan Culha, hem Sofuoğlu’nun sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı, hem de ailesine geçmiş olsun dileklerini sundu. Hastane koridorunda Sofuoğlu’nun eşi, ailesi ve meslektaşlarıyla bir araya gelen Başkan Culha, Fatih Acar ile İrfan Sofuoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunmamasıyla teselli olduklarını belirterek, insanların yaşama hakkını tehdit eden hiçbir saldırının kabul edilemeyeceğini vurguladı.

ziyaret (1)
“Teröre karşı barış sesleri yükselmeli”
Ülkenin günden güne kaos ortamına sürüklendiğine dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “İskenderun’da yüksek gerilim hattındaki arazıyı tespit etmek ve onarmak üzere bölgeye giden, aynı zamanda meslektaşlarım olan 2 elektirik mühendisinin PKK tarafından direğin etrafına yerleştirilmiş mayının patlaması sonucu yaralanmasından büyük bir üzüntü duydum. Yaralanan meslektaşlarıma öncelikle geçmiş olsun diyor ve en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Ülkemizin içine düşürülmeye çalışıldığı bu terör ve kaos ortamı sivil yurttaşlarımızı ve görevi başındaki görevlileri dahi ölümle karşı karşıya getirebilmektedir. Her ikisi de TEİAS çalışanı olan meslektaşlarımdan İrfan Sağıroğlu ve Fatih Acar başta olmak üzere ailelerine, tüm mühendis camiasına ve milletimize geçmiş olsun diyorum. Hangi gerekçeyle olursa olsun sivil insanların yaşama hakkını tehdit eden bu tür eylemler asla kabul edilemez. Tüm siyasal çıkarlar bir yana bırakılarak, silahlar biran önce bırakılmalı, terörün tırmanışına karşı barış ve demokrasi sesleri bir an önce yükselmelidir” dedi.

ziyaret (4) ziyaret (3) ziyaret (2)