SUYU POMPALAMADA YETERSİZ KALAN TRAFOLAR YENİLENİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdare Genel Müdürlüğü (HATSU), su terfi istasyonlarında suyun pompalanması için gerekli gücü karşılamada yetersiz kalan mevcut trafo gücünün arttırıldığını duyurdu.

Genel Müdürlük, suyun daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde pompalanması için Serinyol içmesuyu terfi istasyonunda güç bakımından yetersiz kalan 1000 kVA’lık trafolar yerine 1600 KVA’lık köşk tipi trafo montajı yapılarak güçlendirme ve yenileme çalışmalarının yapıldığını bildirdi.

İçmesuyunun terfi edilmesinin yanında vatandaşların içmesuyu konusunda sorun yaşamaması adına kent genelindeki içmesuyu terfi istasyonlarında modernize çalışmalarının detaylı ve titiz bir şekilde devam ettiğini belirten HATSU, vatandaşın menfaatleri doğrultusunda projelerin hazırlanıp hayata geçirildiğini kaydetti.

İdare, teknik personel denetiminde yürütülen çalışmada HATSU bünyesinde olan 1 vinç, 1 kepçe, 1 kamyon ve 12 personelin görev yaptığını açıkladı.

SUYU POMPALAMADA YETERSİZ KALAN TRAFOLAR YENİLENİYOR (1) SUYU POMPALAMADA YETERSİZ KALAN TRAFOLAR YENİLENİYOR (2) SUYU POMPALAMADA YETERSİZ KALAN TRAFOLAR YENİLENİYOR (3) SUYU POMPALAMADA YETERSİZ KALAN TRAFOLAR YENİLENİYOR (4) SUYU POMPALAMADA YETERSİZ KALAN TRAFOLAR YENİLENİYOR (5) SUYU POMPALAMADA YETERSİZ KALAN TRAFOLAR YENİLENİYOR (6)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.