İSKENDERUN BELEDİYESİNE ULAŞAMAYAN KİMSE KALMASIN

İskenderun Belediyesince sosyal belediyecilik anlayışıyla her Salı düzenlenen ‘Halk Günü’ne yoğun katılım oluyor. Belediye yönetimi, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinliyor ve tek tek taleplerini not alarak çözmeye çalışıyor.

Her hafta düzenli olarak yapılan görüşmelerde, ilgililerle görüşen vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun. Katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlenen ‘Halk Günü’nde vatandaşlar belediye personelleri tarafından karşılanıyor, kendilerine çay ikramı ediliyor. Halk Günü’ne katılan vatandaşlar, belediye ile ilgili talep, şikayet ve önerilerini anlatma imkanı buluyor. Halk gününde vatandaşların istek, dilek ve şikayetlerini dinleyen İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, her Salı günü düzenledikleri oturumların amacının, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak olduğunu belirtti.

Başkan Yardımcısı Gözüküçük;”bir vatandaşımızın sorununu çözmeye çalışmanın huzurunu duyuyorum. Halkımızın dertleri, bizim dertlerimizdir. Onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Bu vesile ile belediyeye ulaşamayan kimse kalmasın derdindeyiz. Yoğunluklu olarak iş talebi için belediyeye gelen vatandaşlarımız var. Tabi belediyemiz bünyesinde istihdam imkanı çok az. Ancak bu duruma da kayıtsız kalmıyoruz. Birçok arkadaşımızı firmalara, fabrikalara yönlendirerek iş sahibi yaptık. Biz bunları vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için yapıyoruz. Bizim için samimi ve gerçek memnuniyet önemlidir” diye konuştu.

HALK 1 HALK 2 HALK 3

Önceki İçerikArsuz Höyükte yapımı tamamlanan köprünün açılışı yapılıyor
Sonraki İçerikVücuttaki sıvı kaybına karşı 7 süper besin