İskenderun Belediyesinden yeni ücretsiz otopark alanları

İskenderun Belediyesi ilçe trafiğini rahatlatmak için yeni oto park alanları oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Daha önceleri boş alanları ücretsiz otopark haline getiren İskenderun Belediyesinin bu uygulaması vatandaşlar tarafından takdir görmüştü.

Şehirde araç sürücülerinin talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler yeni alanlar belirleyerek buraları da ücretsiz olarak halkın kullanımına açıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti;”bilindiği gibi kentimizin trafik sorununu çözüme kavuşturmak için belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce şehrin dört farklı noktasında belirlediğimiz alanları vatandaşlarımızın kullanımına tahsis etmiştik.

Bu anlamda belediye olarak çok sayıda teşekkür mesajları aldık. Resmi kurumlarımız ile halkımızın yoğun akış sağladığı sahil bulvarı üzerindeki alanları da yine vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Bu şehirde yaşayan insanların hayatlarını zorlaştırmaktan ziyade kolaylaştırmak bizim görevimiz”şeklinde konuştu. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları üzerine sahilde bazı alanlar üzerine ücretsiz otopark levhaları konularak halkın kullanımına açıldı. Çalışmaları gören araç sürücüleri ise, belediye halkın yanında olmalı. Bu anlamda başkanımıza bu kararından dolayı teşekkür ediyoruz. Otopark kullanım eziyetimize çözüm bulduğu için diyerek görüşlerini ifade ettiler.

otopark  1 otopark  2 otopark  3 otopark  4

Önceki İçerikGERDEGAN BÖCEĞİ KAMUOYUNA YANLIŞ LANSE EDİLİYOR
Sonraki İçerikCHP’DEN TÜM BELEDİYELERİNE SURUÇ GENELGESİ