İskenderun Belediyesinden estetik çöp kutuları

İskenderun Belediyesi, daha temiz İskenderun anlayışıyla izmarit ve benzeri küçük çöpler için ana caddelere portatif çöp kutuları yerleştiriyor. Ziya Gökalp Caddesi ve 5 Temmuz Caddesinde başlayıp bütün şehre yapılacak olan estetik çöp kutuları muhtelif yerlere monte ediliyor.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından uygulanan yeni çöp kovaları cadde boyunca olan elektrik direklerine takıldı. Yapılan uygulama ile ilgili bilgilendirmede bulunan İskenderun Belediyesi ekipleri ,”yerlere atılan küçük çöp ambalajların çevreyi kirletmemesi için bu uygulamayı yaptık. Vatandaşlar izmarit, plastik ambalaj ve benzeri çöpleri atmak için konteynır kapaklarını açmak yerine daha kolay şekilde atabilmeleri açısından son derece pratik bir çözüm.

Bu yöntemle şehre yeni bir temizlik anlayışı kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Daha temiz bir şehir parolasıyla hareket eden İskenderun Belediyesi tarafından uygulamaya konulan yeni sistem için görüş belirten vatandaşlar ise memnuniyetlerini ifade ederek, olması gereken bir çalışma. Çevremizi temiz tutmak hepimizin görevi. Bu anlayışa belediyemize teşekkür ediyoruz dediler.

temiz iskenderun  1 temiz iskenderun  2 temiz iskenderun  3 temiz iskenderun  4 temiz iskenderun  5

Önceki İçerikŞanlıurfa’da Neler Oluyor
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi “her mahallede hizmet var” Sloganıyla Çalışıyor