Başkan Seyfi Dingil, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Kutlama Mesajı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 107. yıl dönümünde tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutlayarak bir mesaj yayınladı. Başkan Seyfi Dingil mesajında şu görüşlere yer verdi;”demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından olan basın, kamuoyuna doğru, tarafsız ve objektif bilgi ve haber vererek meslek ilkelerine ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Büyük Önder Atatürk’ün, ‘Basın, bir milletin ortak sesidir. Bir milleti aydınlatma ve olgunlaştırmada, bir milletin ihtiyaç duyduğu düşünsel gıdayı vermede, özet olarak bir milletin hedefi mutluluk olan ortak doğrultuda yürümesinin sağlanmasında basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür’ sözü de basın mensuplarının üstlendiği büyük sorumluluğu ortaya koymaktadır.

İskenderunumuzun hedeflenen başarıya ulaşmasında ve şehrimizin tanıtımı açısından basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılığın ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmaların büyük katkı sağladığına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz basın bayramınızı kutlar, Basın meslek ilkeleri doğrultusunda tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla yapılan çalışmaların devamını diler, hepinize selam ve sevgiler sunarım.

Screenshot_1

Önceki İçerikDevlet Hastanesi giriş güzergahı Asfaltlandı
Sonraki İçerikChp Belen’den bayramlaşma programı