Mezarlık alanları temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde bulunan mezarlık alanlarının temizlik ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İskenderun Belediyesi ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların ve mahalle muhtarlarının isteklerini dikkate alarak mezarlıkların temizlenmesi ve zararlı otların sökümü, düzenlenmesi ve bazı onarım işlemlerinde bulundu. Mezarlıkların etrafındaki otların kesilmesinin yanı sıra mezar araları da temizleniyor. İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bayram öncesi vatandaşların taleplerini dikkate alıp bayramda rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için temizlik ve bakım çalışması yapması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Kâğıt, naylon, pet şişe gibi çevreye zarar veren çeşitli atıklar temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından toplanıp, ilçe genelinde bulunan tüm mezarlıklar temiz bir görünüme kavuşturuluyor. Mezarlıkların özellikle Ramazan ve Kurban Bayramlarında yoğun bir şekilde ziyaret edildiğini ifade eden İskenderun Belediyesi yetkilileri mezarlıkların her zaman temiz ve düzenli olması gerektiğini belirterek Bayram süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık dediler.

MEZARLIK  2 MEZARLIK  4 MEZARLIK  6 MEZARLIK 3