Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Özden Osman Dürüst’ün Veda

Yaklaşık 3 yıldır İlçemizde başarıyla görev yapan ve geçtiğimiz günlerde tayini Ankara’ya çıkan Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Özden Osman Dürüst İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit’e veda ziyaretinde bulundu.
İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına yeni atanan Kurmay Kıdemli Binbaşı Erdinç Balkan’ın da eşlik ettiği ziyaret hoş sohbet ortamında geçti.
Kaymakam Özyiğit; Yaklaşık 3 yıldır son derece uyumlu bir çalışma ortamında ve kurumlar arası işbirliği çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı SG Yarbay Özden Osman Dürüst’e teşekkür ederek yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Kaymakam Özyiğit’in mülki idare amirliğinde çalışmaktan son derece keyif aldığını ve herkese örnek olabilecek bir kurumlar arası işbirliği ortamı tesis edildiğini ifade eden SG Yarbay Özden Osman Dürüst bu güzel çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunan başta Kaymakamımız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma ve kurum idarecilerine minnet ve şükranlarımı sunuyor, hoşçakalınız diyorum” şeklinde duygularını paylaştı.

IMG_4342 IMG_4344