Asfalt Çalışmaları Fatih Sultan Mahallesinde Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt çalışmaları Fatih Sultan Mahallesi sakinleri tarafından ilgiyle izleniyor. Bu mahalle bugüne kadar böyle asfalt görmedi diyerek duygularını ifade eden mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kent genelinde hızlı bir şekilde sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında ekipler ilçemiz Fatih Sultan Mahallesinde tüm cadde ve sokakları asfaltladı.

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Mahalle Muhtarı Mehmet Zebun memnuniyetini belirterek şunları söyledi;”Allah Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’den razı olsun. Mahallemize böylesine bir asfalt çalışmasını yaptığı için sakinlerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum. Şu an itibarıyla Fatih Sultan Mahallemizde bulunan tüm caddelerimiz ve sokaklarımız asfaltlandı. Asfalt ile ilgili hiçbir sıkıntımız kalmadı. Ben daha bu güne kadar böyle bir asfalt çalışması görmedim. Emeği geçenlere mahallem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum”dedi.

fatih sultan  1 fatih sultan  2 fatih sultan  3 fatih sultan  4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.