Başkan Dingil, Önceliğimiz Sosyal Yardımlar

İskenderun Belediyesi tarafından hazırlanan sosyal yardım yönetmeliği çerçevesinde hayatlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte güçlük çeken ailelere yardımlar yapılıyor.

İskenderun Belediyesi Sosyal yardım yönetmeliği çerçevesinde ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, yoksulluk içinde olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayan kişi ve ailelere çeşitli yardımlar veriliyor. Ayrıca deprem, yangın, sel gibi afete maruz kalan muhtaç kişilerinde müracaatları değerlendiriliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ilçe genelinde sosyal belediyecilik anlayışını hakim kılmak istediklerini ifade ederek, gözden uzak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardımlarımız devam ediyor.

Bölgenin en güçlü yardım yönetmeliği ile bu güne 101 vatandaşımızın derdine derman olduk dedi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin tüm olanaklarıyla vatandaşların yanında olduğuna dikkat çekerek konu hakkında açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”halkımızın tüm sorunlarına çözüm getirme amacıyla hizmetlerimiz devam edecek.

Belediyemize yapılan başvurular değerlendirme kurulumuzca incelenip gerekli tahkikatlar yapılarak nakdi olarak yardımlarımız yapılmaktadır. Ayrıca özellikle engelli vatandaşlarımızın istekleri bizim için önceliktir. Bu anlayışa birçok engelli kardeşimize tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. Vatandaşlarımızın bu tür yardımlardan dolayı belediyemize minnettar olduklarını bildirmeleri bizim çalışma azmimizi güçlendirmektedir”dedi.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisinin gündem maddeleri
Sonraki İçerikURFA’DAN GELEN SIRA GECESİ RAMAZAN AKŞAMINA RENK KATTI