Kövce “Biz Ona Oy Vermesekte, O Bizden Bu Hizmetleri Esirgemiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olan Hüseyinli Mahalle muhtarı Hasan Kövce HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Hatay’ın her metrekaresine ayrım yapmadan eşit hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi Hüseyinli mahallesinde yolları asfaltladı, içme suyu şebekesini yeniledi, Hüseyinli çayında istinat duvarı yaptı. HBB’nin yapmış olduğu hizmetler mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.

Kövce “Biz Ona Oy Vermesekte, O Bizden Bu Hizmetleri Esirgemiyor

Lütfü Savaş’ın yapmış oldu hizmetlerden kendisinin ve mahalle sakinlerinin duyduğu memnuniyeti ifade eden Hüseyinli Mahalle Muhtarı Hasan Kövce, “Öncelikle Lütfü başkanıma teşekkür ediyorum bize gösterdiği bu ilgiden alakadan dolayı, istinat duvarını yaptı, yolumuzu asfaltladı, içme suyu şebekesini değiştirdi. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Kendisine oy vermediğimiz durumda bile bize hiç ayrım yapmadı. Gerçekten ben başkanımıza bir daha teşekkür ediyorum bize daha yapacağı çok hizmetler var, benim ondan hiç şüphem yok, inşallah devamını getirecektir sayın başkanım kendisini seviyoruz biz ona oy vermesek de o bizden bu hizmetleri esirgemiyor.” dedi.

Başkan Lütfü Savaş, Çok Dürüst Bir İnsan

Hüseyinli Mahallesinde yıllardır ikamet eden 65 yaşındaki Ali Bayraktar HBB’nin çalışmaları hakkında “Burası Hüseyinli köyünün deresi. Bu dere coştuğu zaman bu beton perde olmadan, bu bahçeden 4 tane inek gitti Hancağız köyünde bulundu. Bu yolda kapandı köprünün diğer tarafından başka bir göl oluştu. Toprağı her şeyi götürdü. İyi ki beton perde yapıldı. Sayın Lütfü bey başkanımıza çok çok selamlar ellerinden sıkarım yaşça kendisinden büyüğüm ama saygılarımı sunarım, kendisine işlerinde başarılar dilerim şahsiyetine çok önem veriyorum çok dürüst bir insan Allah kendisinden razı olsun.”dedi.

HBB-BASIN-YAYIN-2JPG