Kaymakam Özyiğit, Sarıseki Mahallesi Selzedeleri ile İftar Yemeği Yedi

Geçtiğimiz günlerde sağanak yağışın etkisiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle zarar gören Sarıseki Mahallesi selzedelerine bir kez daha geçmiş olsun ziyaretinde bulunan İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit, onlarla birlikte iftar yemeğinde bir araya gelerek sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Esabil Müdük, Sosyal Yardım İnceleme Görevlileri hazır bulundu.

Sarıseki Mahallesi’nde ki selzedeler ile tek tek ilgilenerek onların sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Özyiğit, mağduriyetlerin giderilmesi ve yaraların sarılması için gereken desteğin sağlanacağını dile getirdi.

Selzedeler ile birlikte iftar yemeğinde de bir araya gelen Kaymakam Özyiğit, “Sizlerin üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Sel felaketinden zarar gören vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek neler yapabileceklerimizi saptıyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespiti yapılmış olan selzedelerimize acil olarak yardım sağlandı. Bu yöndeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken bir yandan da bu bölgeyi sel felaketinden koruyacak her türlü tedbir ve önlemleri teknik kurumlarında iştirakiyle tüm detaylarıyla değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

Devlet büyüklerinin kendilerine gösterdiği duyarlılık ve hassasiyetten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, yapılan yardımlardan dolayı da teşekkür ettiler.

IMG_4240 IMG_4244 IMG_4251 IMG_4258