BAŞKAN SAVAŞ ATİK YAYLASINDA ASFALT ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş hemşehrilerine daha kaliteli hizmet götürebilmek adına Hatay’ın her metrekaresini geziyor sorunları tespit ederek çalışmaları yerinde inceliyor.

Başkan Savaş, geçtiğimiz aylarda yaşanan sel baskınından büyük ölçüde kullanılamaz hale gelen atik yaylası yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay Büyükşehir belediyesi tüm imkanlarıyla Hatay’ın 77 noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İlk defa beton asfaltla tanışan atik yaylasında bölge sakinleri yapılan çalışmadan dolayı memnun.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla beton asfaltla tanışan atik yaylasında 7 km yol asfaltlanıyor, asfalt çalışmasının 1 haftaya kadar bitirilmesi planlanıyor. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan yerlere parke döşeme çalışmaları da aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Başkan Savaş “Hemşehrilerimize En İyi Hizmeti Sunmak İçin Çalışıyoruz”

Atik Yaylasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Savaş, “ Hatay’da yetki ve sorumluluğumuz alanında olan her noktada çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Şuan Hatay’da 77 noktada iş makinelerimizle, personellerimizle hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz hiç merak etmesinler biz projelerimizle, çalışmalarımızla Hatay’ı layık olduğu noktaya taşıyacağız. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır.” dedi.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-5JPG