Dörtyol “Çağrı Merkezi”ne Kavuştu

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY farkını bir kez daha ortaya koydu. Dörtyol’umuza “Çağrı Merkezi” kazandırarak sorunları çözme noktasında büyük bir adım attı.
Artık Dörtyol Belediyesi’nde sorunların çözülmesi bir telefon uzaklığında. 444 7 712 numaralı telefonla hayata geçen “Çağrı Merkezi” vatandaşlarımızın eleştirilerine, sorunlarına, isteklerine ve projelerine cevap verebilecek yetki ve donanımına sahip bir birim olarak kuruldu. Çağrı merkezine ulaşan her bilgi en kısa sürede ilgili birime iletilecek ve kayıt altına alınarak ilgilisine bilgi verilecek.
Önceki gün Çağrı Merkezinde bir süre telefonları cevaplayan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada; “Şimdiye kadar gerçek manada Dörtyol’da bir türlü ulaşılamayan Kurumsal Belediyecilik olgusuna 444 7 712 numaralı “Çağrı Merkezi” ile büyük bir adım atmış bulunmaktayız. Geldiğimiz günden bu yana Sosyal Belediyecilik ve Kurumsal Belediyecilik anlamında birçok projemizi hayata geçirdik.

Bunlardan birisi de “Çağrı Merkezi”. 15 ilçe Belediyeleri içerisinde bu sistem ve donanımda Dörtyol Belediyesi bir ilk olarak Hatay’da farkını ortaya koyuyor. 7 gün 24 saat hizmet verecek olan “Çağrı Merkezi” halkımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarına direk olarak çözüm olabilecek yetki ve donanıma sahiptir. Vatandaşımızın Fen işleri ile ilgili bir isteği mi var? Bir şikâyeti mi var? Çağrı Merkezimiz şikayet ve isteği sisteme giriyor ve o işin takibini yaparak çözülmesi noktasında vatandaşlarımıza yardımcı oluyor.

Çağrı Merkezimiz Fen İşleri, Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler, Kültür, Zabıta gibi bir çok müdürlüğümüzle ilgili istek ve şikayetlerini bildirebilirler. Bu birimin kurulması noktasında emeği geçen bütün müdürlerime ve personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

cm 009 cm 032 cm 043 cm 044

Önceki İçerikİskenderunspor’a Yeni Stoper
Sonraki İçerikSarıseki’de Sel