Numune Mahallesi’ne Yeni Kanalizasyon Hattı Döşendi

İskenderun Numune Mahallesi’nden gelen şikayetlere kulak verildiğini ve sorunları çözmek adına yeni hat döşeme çalışmalarının başladığını açıklayan HATSU Genel Müdürlüğü, Kanalizasyon hattı olmayan bölgelere el atıldığını ve sorunların giderildiğini belirtti.

Numune (Yeni Devlet Hastanesi) yolunun yanından başlatılan yeni hat döşeme işlemleri kapsamında 930 metre kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirten HATSU, çalışmalar ile bölgenin kötü kokulardan kurtulacağını ve daha temiz bir temiz çevreye sahip olacağını kaydetti.

Yolun eğimli olması nedeniyle özenle çalışıldığını belirten HATSU, başlatılan çalışma kapsamında 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe, 2 kamyon ve 3 personelin görev aldığını ayrıca yol boyunca ikamet eden mahalle sakinlerinin sıkıntısının giderildiğini açıkladı.

HATSU, KANALİZASYONSUZ BÖLGELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR (1) HATSU, KANALİZASYONSUZ BÖLGELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR (2) HATSU, KANALİZASYONSUZ BÖLGELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR (3) HATSU, KANALİZASYONSUZ BÖLGELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR (4) HATSU, KANALİZASYONSUZ BÖLGELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR (5)

Önceki İçerikİskenderunspor Yeni Teknik Ekip Kurdu
Sonraki İçerikİskenderun, Arsuz ve Belen’de Elektrik Kesilecek