PAKETLER RAMAZAN ÖNCESİ DAĞITILACAK

İskenderun Belediyesi tarafından ramazan ayı münasebetiyle dağıtımı yapılacak gıda paketlerinin liste çalışması tamamlanıyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatıyla ramazan ayının ilk gününden önce paketlerin dağıtılması için çalışmalarını hızlandıran İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M.Zahit Demir konu ile ilgili olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak gıda paketlerinin hakkaniyet ölçüsü içerisinde bilgisayar ortamında yapılan çalışmalar neticesinde oluşturulduğunu söyledi. Listelerin hazırlanması aşamasında tüm brimlerin görüşlerine başvurduklarını söyleyen Demir;”öncelikle vatandaşlarımızın bizzat başvurularını dikkate aldık.

TC Kimlik numarası üzerinden sorgulamamızı yaptıktan sonra belirlenen isimleri listemize alıyoruz. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma Vakfının listesini ve mahalle muhtarlarımızdan gelen listeleri de birleştirerek tüm ihtiyaç sahiplerine inşallah ramazan öncesinde paketlerini dağıtacağız”dedi.

RAMAZAN PAKETİ