Boş arazilerin temizlik çalışmaları başladı

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde bulunan boş arazileri temizlik çalışmalarına başladı. Özellikle merkezde bulunan boş arazi ve arsalara, soba külleri, inşaat atığı, hurda eşya, çöp ve moloz gibi görüntüyü bozan maddeler atılıyor. Bırakılan bu atıklar hem insan sağlığını tehdit ediyor hem çevre kirliliğine neden oluyor hem de şehrin görüntüsünü bozuyor.

Bu kapsamda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatıyla harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü işbirliğinde boş arazileri temizlemesi için bir ekip kuruldu. Temizlik araçlarıyla boş arazilere giren ekipler, temizlik çalışmalarına Dumlupınar Mahallesinde başladı.

Hafriyat atıkları kepçe ve kamyonetlerle toplanarak vatandaşın sağlığını bozmayacak şekilde yaşam alanlarından uzaklaştırılıyor. Boş alanlarda zamanla oluşan yabani otlar başta olmak üzere, çeşitli atıklar ve çöplerinde temizliğini yapan ekipler, boş alanları görsel kirlilikten kurtarmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalardan oldukça memnun kalan Dumlupınar Mahalle sakinleri belediye temizlik ekiplerine teşekkür ettiler.

BOŞ ARAZİLER  2 BOŞ ARAZİLER  3 BOŞ ARAZİLER  4 BOŞ ARAZİLER 1