Tüm Bel – Sen Hatay’da tek yetkili sendika oldu

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası(Tüm Bel-Sen) Hatay Şube Başkanı Cüneyt Özbey Çavdır, Hatay’da 620 üye sayısıyla TÜM BEL-SEN’in yetkili sendika olduğunu açıkladı. Bir çok ilçe belediyesinde elde ettikleri yetkiyi Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU’yu da kazanarak taçlandırdıklarını söyleyen Çavdır, toplu sözleşmelerin imzalanmasında büyük katkıları olan belediye başkanları başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Çalışanların geleceği için sendikalaşmanın önemine dikkat çeken Tüm Bel-Sen Hatay Şube Başkanı Cüneyt Özbey Çavdır, “4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu’nun 5198 sayılı kanunla değişik 30/a maddesi kapsamında, her yıl 15 Mayıs tarihi itibari ile hizmet kollarında belirlenen yetkili sendikaların tespiti ile ilgili kanun hükümleri çerçevesinde Hatay’da yetkili sendika olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gücünü üyelerinden alan sendikamız, edindiği bilgi ve deneyimle, yerel yönetim emekçilerinden aldığı güçle çalışanların hak ve çıkarlarını koruma mücadelesini yükselterek sürdürmeye devam ediyor, her geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyor. Bu vesileyle, Hatay’da bizleri zafere ulaştıran ve bizlere bu onuru yaşatan başta şube yöneticilerinden işyeri temsilcilerimize, delegelerimizden üyelerimize, belediye başkanlarımızdan, yerel yönetim emekçilerine kadar herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

cüneyt çavdır

Önceki İçerikChp Belen’e mahalelelerden coşkulu karşılama
Sonraki İçerikSınırda Mühimmat Ele Gecirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.