İskenderun Belediyesi şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

İskenderun Belediyesi, vatanı korumak için canlarını feda eden şehit ve bu uğurda canını esirgemeyen gazi ailelerini ziyaret ediyor. Ziyaret kapsamında şehrimiz Azganlık mahallesine giden Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ile Cemil Çengel evleri ziyaret öncesinde Mahalle Muhtarı Murat Saraç ile bir araya geldiler.

Ziyarette konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, şehit aileleri ve gazilere her zaman destek olduklarını hatırlatarak, bundan sonraki süreçte de bu desteğin devam edeceğini söyledi. Sosyal belediyecilikte şehirde çeşitli alanlarda ilkleri gerçekleştiren İskenderun Belediyesinin her türlü değere sahip çıktığını vurgulayan Başkan Yardımcısı Gözüküçük, bu değerlerin içerisinde en önemli yerin ise şehit ve gazi aileleri olduğunu belirti. Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına canlarını seve seve feda eden şehitlerin yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel ise aynı şekilde gazilerin de toplumun en önemli bireyi olduğunu vurguladı.

Şehit ailelerinin ve gazilerinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Yardımcıları; “Bizlere ilettiğiniz sıkıntıları gidermek için gerekeni yapacağız. İskenderun Belediyesi her daim sizin emrinizdedir. Her konuda bize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Vatanı korumak için canını seve seve feda eden, bu uğurda şehit ve gazi olan kardeşlerimize ve yakınlarına her zaman destek olacağız” dediler. Azganlık mahalle muhtarı Murat Saraç, yerel yöneticilerin kendilerine sahip çıkmasının çok önemli olduğunu, bu sahiplenmeyi ve desteği de sonuna kadar hissettiklerini anlatı. Özellikle şehit ailelerinin yakınlarına sahip çıkılmasını isteyen Saraç, bu konuda çalışma yapılmasını istedi. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde şehit ve gazi yakınları, memnuniyetlerini anlatarak unutulmadıklarını hissediyor olmaktan dolayı Belediye yönetimine teşekkür ettiler.

ZİYARET  1 ZİYARET  2 ZİYARET  3 ZİYARET  4

Önceki İçerikÜlkü Ocaklarından Anlamlı Kermes
Sonraki İçerikKırmızıoğlu, Hatay’ın 15 İlçesine Ayrım Yapmaksızın Hizmet Edeceğiz