Arsuz’a 76 bin 700 metrekare parke taşı döşenecek

Arsuz yollarına parke estetiği

Arsuz Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçeye farklı bir estetik kazandırmak amacıyla, modern görünümlü parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Arsuz’daki tüm sorunları teker teker çözüme kavuşturmanın çabası içerisinde olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe genelinde gerçekleşecek olan 76 bin 700 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının start aldığı Madenli Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının ilçe genelinde belirlenen program çerçevesinde gerçekleşeceğini belirten Culha, deforme olan mevcut yolların yanı sıra elektrik şebekesindeki onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle kazılan yolların ve tamamlanan menfezlerin üzerlerinin de parke ile döşeneceğini söyledi.
76 bin 700 metrekare parke taşı döşenecek
Parke çalışmasının Madenli Mahallesi’nde Madenli Tekel Tesisleri arkası, ziyaret yolu ve çevre bağlantı yolunda tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Yollarımızı modern hale getirmek için Hatay Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte önemli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. İkinci etap asfalt ihalesinin ardından gerçekleşen kilitli parke taşı ihalesi ile yollarımızı daha modern ve temiz bir görünüme kavuşturacağız. İlk etapta Madenli’de başlayan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Karaağaç Mahallesi’nde Batıkent arkası 37. sokak ve Betül Sitesi yanı, Akçalı Mahallesi’nde mezarlık yolu ile Namık Kemal Caddesi, Kozaklı Mahallesi’nde Kozaklı Yolu, Tülek Mahallesi’nde mezarlık yolu, Arpagedik Mahallesi’nde ziyaret yolu, Uluçınar Mahallesi’nde Zarif Caddesi(Nehir kenarı), Avcılarsuyu Mahallesi’nde menfez üzerleri, Nardüzü Mahallesi’nde Tümkayaların Caddesi ve mezarlık yolu, Çetillik Mahallesi’nde mezarlık yolu ve Konacık Mahallesi’nde Huzur Sokak’ta toplam 66 bin 200 metrekare, elektrik şebekesindeki onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan yollarda da 10 bin 500 metrekare olmak üzere ilçe genelinde toplamda 76 bin 700 metrekare parke taşı döşenecektir. Vatandaşlarımızın, esnafımızın ve araç sürücülerinin yazın tozdan kurtulması ve rahat etmesi için parke taşı döşeme, yenileme ve onarım çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir” dedi.
İnceleme gezisi sırasında çalışmaların devam ettiği Madenli’de vatandaşlar Başkan Nazım Culha’ya çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

parke (1) parke (6) parke (10)

Önceki İçerikMHP İKTİDARA GÜÇLÜ GELİYOR
Sonraki İçerikKılıçdaroğlu’nun İskenderun Mitingi analizi