İSKENDERUN BELEDİYESİ YAZ MEVSİMİNE HAZIRLANIYOR

İskenderun Belediyesi yaz dönemi bahçe ve park düzenlemeleri kapsamında çiçek alım ihalesini gerçekleştirdi.21.Mayıs.2015 Perşembe günü saat:10.00’da Belediye Brifing salonunda yapılan ihaleye 4 katılımcı firma teklifte bulundu.

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından mevsimlik çiçek ve fidan alım ihalesine çevre il ve ilçelerden de çiçek üreticileri katıldı. Muhtelif tür ve miktarda 58 kalem mevsimlik çiçek ve fidanların teslimi yapıldıktan sonra İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından şehrin muhtelif merkezlerine dikilecek. Yaz mevsimi hazırlığı olarak ilçe sınırları içerisinde yer alan park, bahçe, kavşak ve çiçek havuzlarına ekilmek üzere farklı mevsimlik çiçek ihalesini tamamladıklarını belirten İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel “İskenderun Belediyesi olarak yapılan planlama ile 2015 yılı yaz döneminde park ve bahçelere ekilecek olan mevsimlik çiçek fidelerinin alımı için ihale yapıldı.

Şehrimiz her zaman olduğu gibi yaz mevsimini renklere bezenmiş bir çevrede karşılayacak. Çevre dostu belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu anlamda yeşil bir İskenderun yaratmak için tüm çalışmaları yerine getiriyoruz”dedi.

11264925_876076869139286_1639689156_o

Önceki İçerikAntakya’da Tarihi Kaçakçılık
Sonraki İçerikİskenderun Gençlik Şöleninde Manga İle Çoştu