TÜMSİAD üyeleri kahvaltıda biraraya geldi

Hatay’da her geçen gün gücünü üyeleri ile birlikte arttıran, ekonomiye ve istihdama önemli katkılar sağlayan Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şubesi yönetimi, İskenderun ilçesinde bulunan üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Hafta sonu düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen TÜMSİAD’ın eski ve yeni üyeleri de birbirleri ile tanışma ve kaynaşma imkanı buldular.

Yeni üyelerden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Karayılan Eski Belediye Başkanı Mehmet YURTMAN gibi isimler de TÜMSİAD’ın kahvaltısına katılarak üyeler ve yönetim ile bölge ekonomisi hakkında fikir alış verişinde bulundu. Kahvaltıda, TKDK, DOĞAKA ve KOSGEB Genel sekreterlerinin katılımı ile düzenlenecek bilgilendirme semineri; üyelere yönelik düzenlenecek Liderlik Eğitimi, Kişisel Gelişim, İş ve Sosyal Hayatta İletişim kursları gibi etkinlikler ile; Şube İş Geliştirme Ve Yatırım Komisyonunda görevli uzmanların üyelere nasıl faydalı olacağı hakkında üyelere bilgi verildi.

Kahvaltıda söz alan TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av.Hasan Ertürk, “Şube olarak, çeşitli etkinlikler vesilesi ile bir araya geldik isek de, iş yoğunluklarımız ve çeşitli nedenlerden dolayı sadece muhabbet etmek ve kaynaşmak amacıyla çok sık bir araya gelemedik. Hatay Şube olmamız dolayısı ile tüm ilçelerden üyelerimiz mevcut. Bu kahvaltıda özellikle İskenderun’da bulunan üyelerimizle bir araya geldik. Devamında Hatay genelindeki tüm üyelerimizle de bu şekilde bir araya geleceğiz. TÜMSİAD ailesi olarak üyeler arası işbirliği ve kaynaşmanın en güzel şekilde gerçekleşmesini hedefliyoruz. Bu bağlamda üyelerimiz ile birlikte kahvaltıda bir araya gelmek istedik. Bu gün burada dernek olarak ne gibi projeler üretebiliriz, ne gibi etkinlikler planlayabiliriz, bu gibi konuları görüşmek için bir araya geldik. Şube üyesi arkadaşlarımızın birbirlerini daha iyi tanıyacağı ve kaynaşacağı bu tür toplantıların devamını diliyorum.” dedi.

tümsiad üyeleri kahvaltıda bluşutu0 tümsiad üyeleri kahvaltıda buluştu (1) tümsiad üyeleri kahvaltıda buluştu (2) tümsiad üyeleri kahvaltıda buluştu (3) tümsiad üyeleri kahvaltıda buluştu (4) tümsiad üyeleri kahvaltıda buluştu (5) tümsiad üyeleri kahvaltıda buluştu (6) tümsiad üyeleri kahvaltıda buluştu (8)

Önceki İçerikGENÇLERİMİZİN 96.YIL COŞKUSU
Sonraki İçerikSURİYELİ ÖĞRENCİLERE SAĞLIK PAKETİ DAĞITILDI