İçmimar Çağrı Aytaş’ın Mutlu Günü

İçmimar Çağrı Aytaş’la Bankacı Eda Özkaya’nın nikahlarını kıyarak bir ömür boyu eş ilan eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:
İtaat Et, Rahat Et !
İskenderun tanınmış aileleri Aytaş ve Özkaya ailelerinin evlatları İç Mimar Çağrı Aytaş ile Finansbank İskenderun şubesi çalışanı Eda Özkaya’nın nikahları İskenderun Belediyesi Nikah Salonu’nda kıyıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in kıydığı nikahta, Aytaş ve Özkaya ailelerinin yakınları ile aile dostları da nikah merasiminde hazır bulundular.
Damat Çağrı Aytaş’ın dedesi Ali Aytaş ile Gelin Eda Özkaya’nın büyük amcası Sabahattin Özkaya’nın şahitliklerini yaptıkları nikah merasimi bölgenin saygın isimlerini de bir araya getirdi.
İç Mimar Çağrı Aytaş ile Bankacı Eda Özkaya’nın nikahlarını kıyan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İtaat et, rahat et” nasihatinde bulundu.
İskenderun Belediyesi eski Meclis Üyesi İşadamı Zeki Aytaş’ın oğlu İç Mimar Çağrı Aytaş ile Süperkok İnterkarbon Genel Müdürü Necdet Özkaya’nın kızı Bankacı Eda Özkaya’nın nikahlarını kıyarak bir ömür boyu eş ilan eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, damat Çağrı Aytaş’a “İtaat et, rahat et” diyerek nasihat etti.
Güzel gelin Eda Özkaya ise “Evet” derken damat Çağrı Aytaş’ın ayağına bastıktan sonra, Başkan Dingil’den aldığı evlenme cüzdanını tüm davetlilere gösterdi.
Nikah merasiminin ardından çekilen hatıra fotoğraflarının ardından tebrikler kabul edildi.
Mutlu çiftin düğün töreni ise 6 Haziran 2015 tarihinde İssos Otel’de yapılacak.

ÇAĞRI AYTAŞ NİKAH (1) ÇAĞRI AYTAŞ NİKAH (2) ÇAĞRI AYTAŞ NİKAH (3)