kaldırım işgali kontrolü aralıksız devam ediyor

İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından şehrin belirli merkezlerinde kaldırım işgali kontrolü aralıksız devam ediyor. Belediye Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu kontrolünde Zabıta Ekipleri tarafından cadde ve sokaklarda kaldırım işgali denetimi yapıldı. Sürdürülen çalışmalar kapsamında kaldırım işgalleri yapan esnaflara uyarılar ile işgal yapılmaması konusunda bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Zabıta Ekipleri Çay Mahallesi, Havuzlu Çarşı, Şehirpamir Caddesi ve Kanatlı Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda kaldırım işgali yapan işyerleri, seyyar satıcılar ile işportacılara yönelik çalışma yaptı. Vatandaşların kaldırımlarda daha rahat yürüyebilmesi ve alışveriş yapabilmesi için zabıta ekiplerinin, çalışmalarını kentin dört bir yanında sürdürdüğünü belirten İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu;”şehirde kaldırım ve cadde yol işgallerine asla izin ve taviz vermeyeceğiz. Amacımız esnaflarımıza ceza yazmak değil. Sadece esnaflarımızın bu konuda daha duyarlı davranıp, bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz.

Bu yönde vatandaşlarımızdan da sıkça şikâyetler alıyoruz. Halkımıza düzenli, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sunmak ve kentteki görsel kirliliği ortadan kaldırmak için bu tür uygulamalarımız periyodik olarak devam edecektir”dedi.

ZABITA   4 ZABITA   5 ZABITA  1 ZABITA 2 ZABITA 3

Önceki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİNDEN EN ŞEFFAF İHALE
Sonraki İçerikDörtyol Atıksu Arıtma Tesisi Hizmete Girdi