Park yenileme çalışmaları başlatıldı

İskenderun Belediyesi park ve bahçeler konusunda hızını artırdı. Uzun yıllardır, atıl ve bakımsız bir şekilde kullanılan Barbaros Mahallesi içerisinde bulunan Endüstri Meslek Lisesi karşısında ki parkta yenileme çalışmaları başlatıldı. İskenderun Belediyesi, “Parklar hayat buluyor” projesi kapsamında, Barbaros mahalle parkında yenileme ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce bir süre önce başlatılan “Parklar hayat buluyor” projesi ile uzun yıllardır ihmal edilen parklarda yenileme çalışmaları yapılacak. Park içerisinde yapılacak yeni düzenlemeler ile daha güvenli ve huzurlu hale getirilecek olan alan içerisinde yeşil alan korunarak peyzaj düzenlemesi, oyun ve oturma grupları, ışıklandırılması yapılacak.

Barbaros Mahallesi sakinleri, parkın uzun yıllardır kullanılmaz halde olduğunu ifade ederek yenileme çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler. İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde tespit ettikleri atıl durumda bulunan parklarda yenileme çalışmalarına yaz dönemi boyunca aralıksız devam edecekler.

DSC_0004 DSC_0016 DSC_0023 DSC_0036