“DÜNYA ANNELER GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

Dünyanın en güzel, en temiz ve masum duygusu hiç şüphesiz ki anneliktir. Annelerimiz yaşamlarını çocuklarına adarken, ortaya koyduğu karşılıksız sevgi, özveri ve hoşgörü hayatımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken özel değerlerdir.
Her türlü sorunumuzda sığındığımız, fikirlerini aldığımız, desteklerini gördüğümüz annelerimize, hak ettikleri sınırsız sevgi ve ilgiyi sunmak, gurur duyacakları fikir ve davranışları sergilemek onlara vereceğimiz en güzel ve kalıcı hediye olacaktır.
Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeliyiz. Hayatımız boyunca yanı başımızda istediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri, bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Fedakârlık ve sabır timsali, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin sembolü, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet dileklerimi, yaşayan annelerimize ise içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bütün Annelerin “Anneler Günü”nü içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

H.Hasan ÖZYİĞİT
İskenderun Kaymakamı