Serbest muhasebeci Mali Müşavirler Odası geleneksel dayanışma yemeği

İskenderun Serbest muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından geleneksel dayanışma yemeği Grand Plazada düzenlendi. Gecede konuşma yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMM) Başkanı Alaaddin Özbülbül, Bir süre önce İskenderun’da Bağımsız denetim eğitimi vardı. Kursa katılan meslektaşlarımızın Ankara Üniversitesinden başarı ve katılım belgeleri geldi.

Bunun yanın sıra odamızda görev almış ve odaya hizmet veren arkadaşlarımızı bu anlamlı gecede onurlandırmak istedik. Bizler hepimiz emekçiyiz arkadaşlar, 1 Mayıs İşçi Bayramını da geride bıraktık ve tüm emekçilerimizin çalışanlarımızın bu anlamlı bayramını da kutluyorum. Hatay’ın ekonomisin de bizler devlet ile mükellef arasında köprü vazifesi görüyoruz ve ülkeye önemli katma değer sağlıyoruz. Yoğun iş temposundan uzaklaşarak yıl da bir kez de olsan hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Geceye davetli olarak katılan TÜRMBOB yönetim kurulu üyesi Rıfat Nalbanoğlu’da yaptığı konuşmasında, “Böylesi anlamlı bir günde sizlerle beraber olmanın onurunu yaşıyorum. Bizleri davet eden Başkanımız Alaaddin Özbülbül ve ekibine de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Gecede derneğe katkı veren ve odanın düzenlediği Bağımsız Denetim Eğitimi sertifikaları takdim edildi. Geceye CHP Hatay milletvekili Mevlüd Dudu, CHP Milletvekili adayı Riyad Kırmızıoğlu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, CHP İskenderun İlçe Başkanı Corc Basus, TÜRMOB yönetim kurulu üyesi Rıfat Nalbanoğlu, Adana SMM Oda Başkanı Ahmet Coşar, Hatay SMM Odası Başkanı Abdullah Korkmaz, Eskişehir SMM Odası Başkanı İlker Özokçu, Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Asım Gündüz Vergi Dairesi müdürü, Sahil Vergi Dairesi Müdürü, Dörtyol Vergi Dairesi Müdürü, İskenderun İş-Kur müdürü, Denetim Gurup Müdürü Muhasebeciler Odası üyeleri ve davetliler katıldı. Yemekli düzenlenen gecede Muhasebeciler bir yılın yorgunluğunu canlı müzik eşliğinde oynayarak ve gönüllerince eğlenerek geçirdiler.

MUH.ODASI GECE (1) MUH.ODASI GECE (2) MUH.ODASI GECE (3) MUH.ODASI GECE (4) MUH.ODASI GECE (5) MUH.ODASI GECE (6) MUH.ODASI GECE (7)

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 7 Gündem Maddesini Karara Bağladı
Sonraki İçerikArsuz’un Sahil Düzenleme Projesi start aldı