Asfalt ve kaldırım yenileme hizmetleri devam ediyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte sokak çalışmalarına hız verdiler. Oluşturulan ekipler tarafından şehrin dört bir yanında asfalt ve kaldırım yenileme hizmetleri yapılıyor.

Çalışmalar kapsamında şehrimiz Mustafa Kemal Mahallesi 575 sokak ve 575/1 sokakta tespit edilen yerlerde sıcak asfalt çalışması sürdürülüyor. Fen İşleri ekipleri tarafından ayrıca Yunus Emre Mahallesinde bulunan sokaklarda kaldırım bordür çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, Mayıs ayı içerisinde yapılacak büyük asfalt ihalesini beklemeden İskenderun sokaklarında bahar çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Asfalt ihalesi ile birlikte çalışmaların çok hızlanacağını ve tüm sokak ve caddelerde yol yenileme çalışmalarının olacağını söyleyen Başkan Yardımcısı Cemil Çengel;”ekip sayımızı arttırıyoruz. Artık sokaklarda nerelerde ihtiyaç varsa anında tespit edip gereğini yapıyoruz. Bahar mevsimi ile birlikte tüm mahallelerimize eşit mesafede hizmetlerimiz devam edecek”dedi. İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri Kurtuluş Mahallesi, Çay Mahallesi ve Akçay Mahallesinde de kaldırım karo ve asfalt yama çalışmalarını devam ettiriyor.

çalışma 1 çalışma 2 çalışma 3 çalışma 4 çalışma 5 çalışma 6