Yaz dönemi temizlik çalışmaları Kurban ve dualar eşliğinde başladı

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yenilenen hizmet binasında yaz dönemi temizlik çalışmalarına start verdi. Kurban ve dualar eşliğinde yapılan törene Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük, Cemil Çengel ile daire müdürleri katıldı. Temizlik İşleri Müdürü Salih Tokmak tarafından katılımcılara ilçe genelinde sürdürülen temizlik faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç kimsesizlere evlerinde yapılan temizlik hizmetlerine ilginin yoğunluğuna dikkat çeken Temizlik İşleri Müdürü Tokmak;”ekiplerimizde ki sayımızı arttırarak bu hizmette aksama yaşanmasına izin vermiyoruz. O yaşlılarımıza hizmet etmek bizlerin onur vesilesi. Bu hizmetimizin vatandaşlarımız tarafından da takdir görmesi çalışma şevkimizi arttırıyor”dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir süre temizlik işçileri ile bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi. Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için daha çok çalışmanın zamanı olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”İskenderun her geçen gün büyüyor. Halkımızın temizlik konusunda beklentilerine sorunsuz cevap vermeliyiz. Bu konudaki çalışmalarınızı ve gayretlerinizi biliyorum. Hepinizin ellerine ve yüreklerinize sağlık. Yakın bir zaman içerisinde ekip sayılarımızı arttıracağız. Bu vesile ile cadde ve sokakları daha temiz bir şehir yaratacağız”dedi.

DSC_0272 DSC_0273 DSC_0354 DSC_0383