İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı’nı Kaymakam Özyiğit’i Ziyaret Etti

İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Hüseyin Vural, İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit’i 27 Nisan 2015 Pazartesi günü makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hüseyin Vural derneğin faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunarak; Dernek olarak her yıl düzenli olarak geleneksel trap atışı etkinliği düzenlendiklerini ve bu kapsamda da 26 Nisan 2015 Pazar günü 15. Geleneksel Ödüllü Trap Atışı Etkinliğinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Derneğin çalışmalarına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Kaymakam Özyiğit’e teşekkür plaketi takdim eden Dernek Başkanı Hüseyin Vural, “Kaymakamımızın çalışmalarından ve bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok memnunuz. Dernek olarak bizlere yaklaşımı ve faaliyetlerimize gösterdiği duyarlılık bizleri çok mutlu ettiği gibi aynı zamanda da gururlandırıyor” açıklamasında bulundu.

Ziyaret nedeniyle memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit; Dernek olarak İlçemizde yürütülen çalışmalar ve gerçekleştirilen etkinliklerden dolayı İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Hüseyin Vural’a ve onun nezdinde derneğin tüm üyelerine teşekkür ettiğini belirterek, bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diledi.

IMG_3416