Rektör adayı Yaşar İTSO yönetimini ziyaret etti

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan Petrol Mühendisi Bölüm Başkanı Prof.DR.Ergül Yaşar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimini ziyaret etti. İTSO eski Başkanı Halil Şahin’in de hazır bulunduğu ziyarette, İskenderun’a kazandırılan Teknik Üniversitesinin kurulması, alt yapısı ve gelecek olan fakülteler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

İTSO eski Başkanı Halil Şahin’e şehre fakültelerin getirilmesi yönünde yaptığı çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan Petrol Mühendisi Bölüm Başkanı Prof.DR.Ergül Yaşar, Üniversitenin kurulması ile İskenderun’un sosyo ekonomik ve kültürel yönden gelişeceğini 30 bine yakın üniversite öğrencisinin kente katka değer sağlayacağını vurguladı. Ziyarette söz alan İTSO eski Başkanı Halil Şahin ise, “İskenderun Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri, İskenderun Teknik Üniversitesinin kurulması geçikmiş olmasına rağmen isabetli karar olduğunu söyleyebilirim. Tabi bunların temeli hepsi bizim dönemimizde atıldı. 15’e yakın fakültenin gelmesi ile birlikte İskenderun hak ettiğ ve özlediği üniversitesine kavuşacak. İTSO olarak her zaman eğitime destek olduk.

İskenderun’a yakışır rektörün de seçilmesi temel dileğimiz ve bu bağlamda sizlere de başarılar diliyorum” dedi. İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan Petrol Mühendisi Bölüm Başkanı Prof.DR.Ergül Yaşar’ın ziyaretinde İTSO eski Başkanı Halil Şahin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Özcan Aslan, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Muhsin Yeter, Necat Özkaya ve İTSO Meclis üyesi Müfit Tennioğlu da hazır bulundular.

REKTÖR ADAYI İTSO ZİY (1) REKTÖR ADAYI İTSO ZİY (2) REKTÖR ADAYI İTSO ZİY (4) REKTÖR ADAYI İTSO ZİY (5)