Belen’de Chp’nin 23 Nisan Coşkusu

Belen’de Chp’nin 23 Nisan Coşkusu
Chp Belen İlçe Teşkilatı’nın geçen seneden bu yana gelenekselleştirdiği 23 Nisan kutlamaları ilginç görüntülere sahne oldu.
Chp Belen yine bir ilke imza attı.
Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; Gençlik Kollarıyla, Kadın Kollarıyla ve parti üyeleriyle beraber yine bir ilke imza attı. Regaip Kandili’ne denk gelmesiyle daha bir anlam kazanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları halktan yoğun ilgi gördü. Protokole ise H.B.B.B. Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Eşi Nazan Savaş – Hatay Milletvekili Adaylarından Mevlüt Dudu, M. Riyat Kırmızıoğlu, Sonay Aykut, ve Bilgen Duman – Hatay İl Yönetiminden; İl Başkanı Ertuğrul Gün, İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu ve İl Kadın Kolları Başkanı katıldı.
Herşey çocuklar içindi.
Belen Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenmesi planlanan 23 Nisan Çocuk Şenliği olumsuz hava koşulları nedeniyle Belen Düğün Salonu’nda devam etti. Esprili bir dille “Kurtuluş Savaşı da kolay kazanılmadı.” diyen Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, protokol ve misafirlere Belen Düğün Salonu’nda hitap etti. Tüm halkımızın Mübarek Regaip Kandilini kutlayarak sözlerine başlayan İlçe Başkanı Yüksel; “Biz milli bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Ne yasaklar gelirse gelsin biz bu işe gövdemizi koyduk. Türkiye’de hakkı, hukuku yeniden kazanmak için, adalet yeniden sağlamak için olanca gücümüzle çalışacağız. Çalışacağız. Başaracağız!” dedi. Önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi 200 çocuğa hediyelerini protokoller ve Belen İlçe yönetimi verdi. Eş zamanlı olarak Chp Belen Gençlik Kolları çocuklara oyuncak dağıtarak sevinçlerine ortak oldular. Çocukların izdiham yarattığı hediye ve oyuncak dağıtımında ilçe yönetimi ve protokoller bir hayli zorlandı. Hediyesini ve oyuncağını alan çocukların neşeleri gözlerinden okunuyordu. Günün bombası palyaçolar salona girince oldu. Çocukların palyaçolarla müzik eşliğinde oyunlar oynayıp, dans etmeleri görülmeye değerdi.

Mustafa ÇAKMAKKAYA
Chp Belen Gençlik Kolları
Eğitim Sekreteri

23 Nisan Çocuk Şenliğine gelen Palyaçolarla çocuklar eğlendiler, oyunlar oynayıp fotoğraflar çekindiler (4) 23 Nisan Çocuk Şenliğine gelen Palyaçolarla çocuklar eğlendiler, oyunlar oynayıp fotoğraflar çekindiler (7) Atatürk Anıt Alanındaki 23 Nisan Kutlamalarından görüntüler (2) Atatürk Anıt Alanındaki 23 Nisan Kutlamalarından görüntüler (3) Atatürk Anıt Alanındaki 23 Nisan Kutlamalarından görüntüler (4) Belen Düğün Salonundaki Eğlencenin devamı (3) Belen Düğün Salonundaki Eğlencenin devamı (5) Belen Düğün Salonundaki Eğlencenin devamı (7) Belen Düğün Salonundaki Eğlencenin devamı (8) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel konuşmasını yaparken

Önceki İçerikÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK ÇORBA DESTEĞİ
Sonraki İçerikHedefimiz 6 Milletvekili