İskenderun Belediyesi kapılarını öğrencilere açtı

İskenderun Belediyesi Meclis Salonu bu kez kapılarını minik öğrencilere açtı. İskenderun Gazi İlkokulu 2/B,2/C ve 2/D sınıfı öğrencileri Türkçe dersleri müfredatında yer alan Dilekçe verme konusu için İskenderun Belediyesine geldiler.

Öğretmenleri nezaretinde ilk önce Belediye Meclis Salonunu gezen öğrenciler sıralara oturarak misafir edildiler. Burada bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, Belediyenin işleyişi, Mecliste görüşülen konular hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi.

Bir gün inşallah sizlerde bu sıralarda yerinizi alırsınız diyerek duygularını ifade eden Başkan Yardımcısı Gözüküçük;”şehrimiz ile ilgili önemli kararlar hep burada tartışılır ve burada kararlar alınır. Sizleri misafir etmek bizim için güzel bir duygu. Derslerinize daha çok çalışarak ilerde başarılı bireyler olarak sizleri görmeyi arzu ediyorum”dedi. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan dilekçe Belediye Makamına teslim edildi. Öğrenciler hazırladıkları dilekçe ile Belediye’den okullarının önüne trafik akışında düzenleme olması için Bas-Geç sisteminin kurulmasını talep ettiler.

DSC_0283 DSC_0263 DSC_0255 DSC_0247 DSC_0240 DSC_0238 DSC_0215