1000 öğrenci sinema ile buluştu

İskenderun Belediyesi tarafından kültür etkinlikleri kapsamında öğrencilere ücretsiz sinema günleri etkinliği yoğun katılımla başladı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil çocukları sevindiriyor sloganı ile başlatılan çalışma doğrultusunda ilçemizde yaklaşık 1000 öğrenci ücretsiz olarak sinema ile buluşacak.

İskenderun Belediyesi ile Prestige Sinema işbirliğinde düzenlenen programın ilk gününde İskenderun Gazi İlköğretim Okulu 3-4 sınıf öğrencileri Primemall AVM’de bulunan Prestige sinemasında İskenderun Belediyesi tarafından verilen ücretsiz biletler ile film izleme keyfini yaşadılar. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”bir çocuğumuzu, öğrencimizi mutlu edebiliyorsak bu bizim için onur kaynağıdır. Onları biraz ders ortamından uzaklaştırıp keyiflendirmek amacıyla sinema günlerini düzenledik.

Geleceğimizin temeli olacak çocuklarımıza yaklaşmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde onlara küçük bir hediyemiz olsun istedik. İlerleyen zamanlarda onlara yönelik çok daha farklı ve yeni hizmetlerimiz de olacak”dedi. Sinema gösterimi sonrasında duygularını ifade eden öğretmenler İskenderun Belediyesinin jesti öğrencilerimizi çok mutlu etti. Gerçekten güzel bir etkinlik. Emeği bulunanlara ve Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz dediler.

Screenshot_1 Screenshot_2